Noordhollands Duinreservaat Egmond02.jpg

Welkom in Egmond aan Zee Volop genieten

De toegang tot het prachtige duingebied van Egmond aan Zee ligt op 60 meter van ons hotel. Een bezoekje aan deze prachtige omgeving mag tijdens uw verblijf dan ook niet ontbreken. Het Noordhollands Duinreservaat beschikt over kilometerslange autovrije wandel- en fietspaden. Let op: u heeft wel een duinkaart nodig.

Egmond aan Zee is de badplaats bij uitstek. Het brede zandstrand ligt op ongeveer 600 meter afstand van Hotel Neptunus. Of u nu een zonaanbidder bent of liever de elementen trotseert: het strand van Egmond is een heerlijke plek. Vanaf het strand wandelt u zo het gezellige centrum in.

Egmond_centrum.jpg

Winkeltjes, lunchen en dineren Voor ieder wat wils

In de gezellige winkelstraat van Egmond aan Zee vindt u de leukste winkeltjes met een uniek assortiment. Van woonaccessoires tot kleding en van souvenirs tot tijdschriften. Hier kunt u gezellig rondkijken. Bent u toe aan een kopje koffie, een lekkere lunch of een heerlijk diner? Dan zit u goed in Egmond aan Zee! U heeft de keuze uit veel restaurants en strandpaviljoens met een prachtig uitzicht.

In de Egmonden is het hele jaar door van alles te doen.

Fietsroutes(4).jpg

Fietsroutes Fietsen in de omgeving

Geniet van de prachtige natuur in de omgeving, de pittoreske dorpjes en het uitgestrekte polderlandschap. Stap op de fiets en ontdek een van de uitgestippelde fietsroutes.

Bekijk de fietsroutes